Skriv til os

  Dit Navn (skal udfyldes)

  Din Email (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer

  Emne

  Din besked

  Adresse

  Svejstrup regnskab står gerne til din rådighed. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig.


  SVEJSTRUP REGNSKAB

  Margrethe Svejstrup
  Stokbrovej 31
  8520 Lystrup

  Mobil 21 75 60 72

  Mail: ms(at)svejstrupregnskab.dk

  LinkedIn: linkedin.com/in/margrethe-svejstrup


  CVR nr. 38146130

  1Jeg synes, at momsen er besværlig. Kan du hjælpe mig med det?
  - Ja, jeg kan sørge for din bogføring, afstemme og indberette din moms, så du kun skal indbetale beløbet, hvis du da ikke har givet mig adgang til også at hjælpe dig med det.
  2Vi indberetter løn i eIndkomst, og det er svært at overskue. Findes der nemmere løsninger?
  - Ja, hvis du laver en aftale med mig om indberetning af løn, kan vi anvende Dataløn, som er et fuldt moderne lønsystem med automatiske overførsler af løn, skat, pension, feriepenge, ATP og samlet betaling. Du betaler kun en fast lav pris pr. lønseddel, og for den tid, jeg bruger. Hvis du selv har en aftale med Dataløn, betaler du også et serviceabonnement, hvilket du slipper for gennem min aftale.
  3Vi har ansat en deltidsbogholder, som indimellem er syg, har barnets første sygedag og skal holde ferie. Hvordan er det, hvis du hjælper os?
  - I betaler kun for de timer, jeg arbejder for jer, plus eventuelle omkostninger. I betaler ikke for mine sygedage eller barnets første sygedag. Mine børn er i øvrigt voksne, så de klarer sig selv, når de er syge. Feriedage og helligdage betaler jeg selv. Når jeg holder ferie, sørger jeg for at planlægge det, så I berøres mindst muligt derved.
  4Vores kunder er langsomme til at betale deres regninger, og det er træls at skulle kontakte dem derom. Kan du hjælpe med det?
  - Ja, det kan jeg. I skal ikke være bank for jeres kunder, så lad os sammen finde en hensigtsmæssig måde at klare det på ift. jeres kunder.
  5Jeg sidder selv med bogføringen af min virksomheds bilag. Jeg er bange for at miste overblikket, hvis jeg overlader det til andre.
  - Du behøver ikke at foretage opgaven selv, for at du stadig kan bevare overblikket. Vi kan lave en aftale omkring bogføring m.v., som passer lige præcis til dine behov og ønsker, så mister du intet men får til gengæld mere tid til din virksomheds kerneopgave og sikkerhed for, at bogføringen er foretaget korrekt.
  6Kan jeg være sikker på, at der er fuld fortrolighed?
  - Jeg er rutineret i at holde på hemmeligheder, for jeg har altid arbejdet med fortrolige oplysninger. Spørg bare min mand, hvis ikke min arbejdstid var almindelig kontortid, kunne han tro, at jeg var hemmelig agent.